«

Nezařazené

Guess černé stylovky prostě umí!

01.16.13 | Comment?

Černá kabelka je klasika, která by vám rozhodně neměla chybět. Výhodou kabelky černé barvy je, že ji můžete nosit kdykoliv se vám jen zachce. Hodí se totiž ke všemu. Jak vypadají černé stylovky od Guess?

Mají nápad, styl i eleganci
Guess kabelky prostě umí, o tom není pochyb a ty černé obzvláště. Vyznačují se totiž stylem, elegancí a samozřejmě na nich nechybí poslední módní výstřelky. Dokazují to už jen tyto tři kousky, se kterými se seznámíme blíže.

Dámská kabelka Guess Shakira Logo

Dámská kabelka Guess Shakira Logo

Tato kabelka je zajímavá především výraznými stříbrnými prvky, které zdobí její horní část. Stříbrné prvky zaujmou na první pohled. Kabelka díky nim vypadá luxusně a zároveň i trochu extravagantně. Guess Shakira Logo je ušita z látky a její rozměry jsou – délka 25cm a šířka 30cm. Vyrazit s ní můžete samozřejmě na párty, ale dobře se dá zkombinovat i s večerní plesovou róbou.

Dámská kabelka G By Guess

Dámská kabelka G By Guess

Kabelka G By Guess se řadí k největším skvostům, které kdy značka Guess představila. Zaujme především svým ojedinělým tvarem v podobě obdélníku. Tato kabelka je určena pro všechny milovnice luxusu. Je ušita z velmi odolné eko kůže a má na sobě decentní stříbrné prvky. Díky velkému G na přední straně jistě všichni hned poznají, že máte styl! Její rozměry jsou – délka 25cm a šířka 22cm.

Dámská kabelka Guess Aviation

Dámská kabelka Guess Aviation

Kabelka Guess Aviation je důkazem toho, že Guess umí vyrábět i decentnější modely. Tato kabelka se perfektně hodí na divokou párty, ples nebo třeba i do divadla. Je ušita z černé umělé kůže a i tento model zdobí stříbrné prvky, které jí dodávají ten správný šmrnc. Rozměry kabelky Guess Aviation jsou – délka 39cm a šířka 22cm, takže se do ní vejde spousta potřebných věcí.

Jakou černou kalisku Guess si vyberete vy?

have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:

:


«